‘Wat een geslaagde middag was het donderdag. De locatie, sfeer, werksessies en sprekers maakten het tot een feestje.’ Het is één van de vele reacties die wij hebben ontvangen over het SPL Festival van 30 juni jl. Een geweldige middag vol boeiende inspiratiesessies, een inspirerende peptalk van Tommie Niessen (bekend van Tommie in de zorg) en feestelijke intermezzo’s.

Nieuwsgierig naar de inspiratiesessies? Bekijk deze terug op de SPL Festival website. Hier vind je ook een leuke foto-impressie.Meer Verhalen van studenten

Ja leren in de
praktijk is wat voor mij! Ik ontvang graag meer informatie.

Informatie Aanvragen Popup

Ja, ik meld mij aan!

Aanmelden

Na ontvangst van je aanmelding, nemen wij contact met je op.

Ja, ik meld mij aan voor de terugkomsessie op 11 oktober 2021

Aanmelden voor terugkomsessie

Ja, ik meld mij aan voor de training Werkbegeleiders 2021-2022

Aanmelden voor training
Scroll naar boven