Begin september zijn weer 11 nieuwe studenten aan de slag gegaan via de Sallandse Praktijkleerroute.
4 BOL-ers en 7 BBL-ers zijn gestart met de opleiding VIG/MZ niveau 3 en Verpleegkunde niveau 4.
Daarnaast stromen 2 studenten in oktober door van VIG/MZ 3 naar Verpleegkunde niveau 4.

In totaal zijn nu 35 SPL studenten bezig met de Praktijkleerroute. En ze mogen meteen aan de slag!
Vanaf dag één doen ze ervaring op bij de betrokken zorgorganisaties en werken ze samen met collega’s en een persoonlijke begeleider. Wat ze in de praktijk leren en tegenkomen, bespreken ze wekelijks met hun docent en medestudenten in het Leerhuis in Raalte. Dé ideale mix van leren én werken!De eerste drie weken staan in het teken van introductie en worden de studenten wegwijs gemaakt op school en binnen de zorgorganisaties.

Bij deze zorgorganisaties gaan de nieuwe studenten aan de slag:
Carinova
t Dijkhuis Bathmen
De Seizoenen, locatie Overkempe in Olst
Zorggroep Solis
Stichting ZGR
Sensire
WZC Humanitas

Meer Verhalen van studenten

Ja leren in de
praktijk is wat voor mij! Ik ontvang graag meer informatie.

Ja, ik meld mij aan!

Na ontvangst van je aanmelding, nemen wij contact met je op.

Ja, ik meld mij aan voor de terugkomsessie op 11 oktober 2021

Ja, ik meld mij aan voor de training Werkbegeleiders 2021-2022

Scroll naar top